InfoSys Mobile

InfoSys Mobile je sklop namenskih programov za hitro delo pri ponavljajočih se poslovnih dogodkih, ki se praviloma izvajajo izven pisarne.

Ko je potrebna visoka učinkovitost dela v skladišču, na terenu, povsod tam, kjer bi z računalnikom težko evidentirali določene poslovne dogodke, prevzamejo delo programske rešitve, ki tečejo na mobilnih napravah. Programi iz sklopa Infosys Mobile se lahko uporabljajo na mobilnih napravah znotraj vašega lokalnega brezžičnega omrežja ali pa se vanj povezujejo preko SIM kartice od praktično koderkoli, kjer je naprava v dosegu mobilne telefonije. Programi so strogo namenski, prilagojeni za hitro delo in zato tudi zelo enostavni za uporabo.

Kot zelo dobra in cenovno ugodna rešitev za uporabo Infosys Mobile se je izkazal terminal Cipherlab RS30. Po zunanjosti je podoben pametnemu mobilniku z vrsto dodatnih zmožnosti ter z okrepljeno baterijo in zanesljivim brezžičnim delovanjem. Je robusten (IP54) in na voljo v beli in črni varianti, z laserskim, CCD ali 2D skenerjem, je mobilni računalnik z zaslonom na dotik (diagonala 12 cm, ojačano steklo "Corning Gorilla Glass 3") ter s prijaznim uporabniškim vmesnikom in operacijskim sistemom Android 4.4.

Primeri uporabe

icon

Inventura

Vnašanje celotne ali delne inventure za izbrano skladišče.

icon

Storitveni delovni nalog

Odknjiževanje artiklov na storitveni delovni nalog. Vnašanje kilometrine glede na trenutno lokacijo.

icon

Dobavnice

Pomoč pri izdaji artiklov. Modul prikazuje katere artikle je treba izdati in kateri so že izdani. Istočasno se lahko zapišejo odhodne šarže.

icon

Dobavnice iz delovnih nalogov

Kreiranje dobavnic iz naročil kupcev. Dodajanje fotografij odpremljenih artiklov k dobavnici.

icon

Preskladiščenje

Preskladiščenje artiklov iz enega skladišča na drugo skladišče.

icon

Proizvodni delovni nalog

Odknjiževanje porabljenega materiala na proizvodni delovni nalog.