• server

  Usposabljanja za digitalno transformacijo

  Smo izvajalci usposabljanj s področja digitalizacije procesov in učinkovite uporabe digitalnih tehnologij, vpisani v katalog usposabljanj DIH Slovenija.

 • server

  INFOSYS Mobile

  Za hitro delo pri ponavljajočih se poslovnih dogodkih izven pisarne. Podatki so na razpolago takoj in povsod, brez prenosov.

 • server

  INFOSYS Intranet

  Izboljšajte komunikacijo med zaposlenimi, avtomatizirajte poslovne procese ter enostavno dostopajte do vseh informacij, ki so potrebne za vsakodnevno delo vaših zaposlenih.

 • Povezane informacijske rešitve

  Smo strokovnjaki za programsko in strojno opremo ter delovne procese v financah in proizvodnji. Z uporabo naših informacijskih rešitev optimiziramo delo vaših delavcev

  Kaj ponujamo
  Kontakt
secure

Celotno poslovanje

Pokrivamo celotno paleto poslovanja podjetij – od proizvodnje do plač. Naše izkušnje se odražajo v optimalnih rešitvah, prilagojenih vašim potrebam. Opremimo vas tako s programsko kot tudi s strojno opremo in poskrbimo za zaščito podatkov in vaše investicije.

secure

Hitra vzpostavitev

Osnovne module lahko začnete uporabljati praktično takoj, za ostale je potrebno opraviti le nekaj nastavitev. Pri zahtevnejših procesih vam z nastavitvami pomagamo mi, po potrebi vključimo tudi ekipo zunanjih strokovnih sodelavcev.

secure

Uporabniška podpora

Z našimi rešitvami smo na trgu prisotni že petindvajset let, česar nikakor ne bi dosegli brez ustrezne podpore našim strankam. Vaš vložek v informacijsko tehnologijo bo pri nas varna naložba, ki ne bo nikdar brez podpore.


Kaj vam lahko ponudimo?

Povezane informacijske rešitve

icon

Programske rešitve za celotno podjetje

Programski paket po vaši meri: modularen, prilagodljiv, prilagojen vašim potrebam.

icon

Arhiviranje podatkov

Rešitve za oddaljeno in lokalno arhiviranje pomembnih dokumentov, elektronske pošte in podatkovnih baz.

icon

Mobilne rešitve

InfoSys Mobile je sklop namenskih programov za hitro delo pri ponavljajočih se poslovnih dogodkih izven pisarne.

icon

Intranet

Spletni portal, ki omogoča integracijo in administracijo komunikacije v podjetju.

icon

Računalniška omrežja

Svetovanje pri nakupu in konfiguraciji žičnega in brezžičnega omrežja ter skrb za zaščito pred vdori.

icon

Vzdrževanje strojne opreme

Instaliramo vam ustrezno strojno opremo, licenčne sistemske programe, protivirusno zaščito in vse ostalo potrebno za nemoteno in varno delo.

icon

Usposabljanja za digitalno transformacijo

Smo izvajalci usposabljanj s področja digitalizacije procesov in učinkovite uporabe digitalnih tehnologij, vpisani v katalog usposabljanj DIH Slovenija.